De “Club van 50”

Home/NIEUWS/De “Club van 50”

De “Club van 50”

CSC’45 Heerenveen is een actieve sportvereniging met ruim 200 leden. Met onze enthousiaste trainers bieden wij gym- en turnlessen, volleybal-, 55+ in beweging- en keep fit trainingen aan. Deze lessen worden op meerdere locaties aangeboden. Kortom: met onze 70 jaar is onze vereniging een bloeiende, springlevende en actieve vereniging met een gevarieerd aanbod voor jong en oud!

Een vereniging kan niet zonder haar leden en helaas ook niet zonder geld. De leden betalen contributie en die proberen wij zo laag mogelijk te houden. Om naast de diverse gymsporten ook leuke (neven)activiteiten te organiseren, zijn wij op zoek naar sponsoren.

Om sponsoring laagdrempelig te houden heeft de vereniging de “Club van 50” in het leven geroepen. Van de donaties van de “Club van 50”, kan de vereniging allerlei activiteiten en bijeenkomsten bekostigen. In de afgelopen jaren zijn er meerdere activiteiten georganiseerd, zoals de instuif, de onderlinge clubwedstrijd, de jaarafsluiting (met oliebollen), pietengym met een attentie voor de kleinsten en een kerstattentie voor trainers en vrijwilligers. Daarnaast organiseert de vereniging elk jaar het Provinciaal Kampioenschap van Noord-Nederland (in samenwerking met de KNGU).

Het doel van de “Club van 50” is dan ook om deze activiteiten te kunnen blijven organiseren en om nieuwe initiatieven te kunnen realiseren. Hierbij hebben wij uw hulp nodig, want veel (financiële) handen maken licht werk!

Voor wie is de “Club van 50” bedoeld? Voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt en wie het belangrijk vindt dat huidige en nieuwe activiteiten in de toekomst georganiseerd worden. Alle bedrijven, (oud)-leden, ouders en andere familieleden, vrienden en bekenden zijn van harte welkom hun donatie van € 50 per jaar tot wederopzegging te doen. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om naast de vermelding bij de “Club van 50” een bedrijfslogo en link te plaatsen (indien van toepassing). Hiervoor vragen wij € 70 extra.

Wat krijg ik ervoor terug? Als lid van de “Club van 50”:

  • wordt uw naam en woonplaats op de voorkant van de website vermeld;
  • worden alle nieuwe leden verwelkomt via Twitter (met link naar de bedrijfswebsite indien van toepassing);
  • krijgt u naamsbekendheid.

Draagt u onze vereniging een warm hart toe en wilt u dit kenbaar maken door jaarlijks € 50 te doneren? Dan kunt u zich via het onderstaande contactformulier aanmelden. Alvast bedankt voor uw steun!

Uw naam (verplicht)

Uw vestigingsplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Aanmelding voor de "Club van 50"

Uw bericht

28 januari 2015|