Spannende wedstrijd Turnen Heren in Joure

Home/NIEUWS/Spannende wedstrijd Turnen Heren in Joure

Spannende wedstrijd Turnen Heren in Joure

Op zaterdag 3 februari 2018 vond in Joure de wedstrijd voor de 1e, 2e en 3e divisie Heren plaats. Voor Ruben en Wouter was dit hun 1e wedstrijd van het seizoen. Beiden hebben een prima wedstrijd geturnd en op alle onderdelen laten zien dat ze netjes en strak kunnen turnen. Ruben eindigde in wedstrijdronde 2 (met een minimaal verschil van 0,05 punten op de nummer 2) op de eerste plaats! Wouter eindigde op baan 2 in dezelfde wedstrijdronde op een mooie 4e plaats met maar 0,20 verschil op de nummer 3. De deelnemers waren enorm aan elkaar gewaagd, dat was wel aan de eindscores te zien en dat maakte de wedstrijd reuze spannend.

In de 3e wedstrijdronde waren Hidde, Feike Jan en Niek aan de beurt. Voor hen was dit de laatste plaatsingswedstrijd voor de landelijke wedstrijden. De jongens hebben zich van hun beste kant laten zien. Hidde behaalde een 1e score op het toestel Rek en op zowel Voltige als Brug een mooie 2e score. Zijn inzet werd beloond met een 1e plaats in het eindklassement. Het strakke turnen van Feike Jan leverde hem ook een podiumplaats op. Hij werd in het eindklassement 2e met een prachtige 1e score op Brug en 2e scores op op maar liefst 3 onderdelen, namelijk Vloer, Ringen en Sprong. Niek eindigde op een mooie 6e plaats en behaalde -net als zijn teamgenoot Feike Jan- een prima 2e score op Vloer.
Hidde, Feike Jan en Niek zijn alle drie door naar de landelijke kwartfinales, die in het weekend van 24 en 25 maart 2018 plaatsvinden in Winterswijk. Gefeliciteerd mannen!

4 februari 2018|